Zoeken naar geen volledige

Uw zoekactie voor geen volledige leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek jonge gast.
Zoek jonge gast die discreet bij mij langs komt viir soft- date.. Ben 1m70,73. Graag reageren met volledige stats en van waar je bent. Reactie met foto krijgt voorrang.              
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
gie 52 jaar Antwerpen - Mol
lekkere voormiddag
Deze biman is geil opgestaan en wenst uw wensen te vervullen. Wie biedt me zijn keiharde erectie aan om hem in mijn warme mondje te nemen en je kloppende lid te verwennen tot je het niet meer kan houden van genot. Leun lekker achterover en geniet en geef me alles wat je hebt. Ik wil de volledige inhoud van je volle ballen opzuigen. Wie zit er met een knoert van ern erectie en wil spuiten? Contacteer me aub We moeten mekaar helpen…  
Seppe 29 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Zoek een dominante bDSM meester liefs ouder
Jonge onderdanige gast zoek naar oudere bdsm meester voor volledige overgave Veel kan ballbusting,sounding,fisting Plas seks, vastbinden,neuken en nog zo veel meer  
Jojo 64 jaar Antwerpen - Rumst
Graffitikunstenaar of kunstschilder
Ik zou graag een muurschildering willen laten maken buiten dit kan uiteraard naakt gedaan worden. graag reageren met volledige stats  
XXX 44 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Geile paal gezocht om te zuigen
Op zoek naar een 60 plus man die me vanavond nog kan ontvangen, in de wijde regio, om zijn ballen en paal te laten bewerken / zuigen zodat ik je lekker kan zien lossen ( kick daar op ). Een eikel die bloot kan en uiterste hygiëne zijn belangrijk. Graag reactie met volledige stats.  
Bi date boy 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete bi boy wil pijpen
Hey, ik heb een geile dag hier : wil gewoon op mijn knieën een geile kerel pijpen. Ik kan ontvangen in Leuven , graag andere hetero man of bi man die gewoon zaad wil lossen en niet meer. Reactie met volledige stats aub. Hier blond 1m85 80 zie er best goed uit.  
10 dagen
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek gewillige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen VANDAAG!
Is er echt niemand in Vlaanderen die zijn grote pik en ballen durft te laten zien aan mij en ze langdurig laat verwennen met handen en mond.Jij mag passief genieten. Leeftijd onbelangrijk wel groot geschapen. Ik ontvang je discreet in Blankenberge. Ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed geef ook juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie.  

zoek echt grote pik en ballen VANDAAG!
10 dagen
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt mij pijpen? Ik neuk je eventueel ook. Ontvang nu.
1m85 90kg 41 niet onknap. Ik zoek iemand die bij binnenkomst dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek naar beneden trekt en mijn pik tot het eind leegzuigt. Neuken kan eventueel ook, maar is geen noodzaak. Reactie met volledige stats.  
  1   2   3   4   5